Previous Play Pause Next Sound
Aftellen begonnen

Door Peter Funcke

3 januari 2017

0 reacties

Over 11 dagen is het zover,  de 2e editie van ‘ROC Roadtrip’: op zaterdag 14 januari in De Spieghel in Groningen tijdens Eurosonic Noorderslag!

De showcase maakt onderdeel uit van het zogenaamde  extra programma.

Meer info: eurosonic-noorderslag.nl

Alle acts op een rijtje:

Dondersteen

Hollow Men

The Desmonds

Scarlet Panther

Exit The Hive

Maaris

Naear

 

Lees meer...
Volgende editie ‘Roadtrip’ onderdeel van Eurosonic Noorderslag!

Door Peter Funcke

14 december 2016

0 reacties

Aan de laatste details wordt nog gewerkt, maar er kan alvast bekend worden gemaakt dat editie twee van ROC Roadtrip op zaterdag 14 januari  2017 plaats zal gaan vinden tijdens ES/NS 2017.

 

Met de organisatie van ES/NS is een aantal zeer positieve gesprekken gevoerd, welke resulteert in dit fraaie nieuws.

De optredens vinden plaats in de de zogenaamde randprogrammering van ES/NS.

 

Plaats van handeling:  Groninger binnenstad.

 

es-ns

 

 

Lees meer...
Aftrap ‘Roadtrip’ in Arnhem groot succes!

Door Peter Funcke

1 december 2016

0 reacties

Poppodium Willemeen  13 oktober jl.  fraai decor van 1e editie ‘Roadtrip!’

 

De officiële aftrap van ‘Roadtrip’ op  donderdag 13 oktober in Arnhem onder regie van impresariaat Kunststof  was een zeer groot succes!  Het sfeervolle poppodium Willemeen was deze avond hét domein van alle geselecteerde bands en bood een fraaie doorkijk van wat er zich zoal afspeelt op de scholen.

 

Voor een overzicht van alle acts van 13 oktober zie homepage/ uitgelichte artiesten.

 

Het ‘rijzende’ popcircus Roadtrip biedt een podium aan de meest getalenteerde acts van Rijn IJssel Muziek, Rock City Institute Eindhoven, Noorderpoort Kunst & Multimedia,  ROC van Twente en D’Drive, Podiumkunsten, Productie & Events. Genoemde opleidingen hebben de handen ineengeslagen om in gezamenlijkheid te produceren en talent letterlijk en figuurlijk een extra podium te bieden.  Produceren betekent daarbij ook de inzet van de studenten Evenementenorganisatie en PET ( podium en evenemententechniek). Daarnaast ligt een deel van  de uitvoering van de communicatie ook bij studenten.

Naar verwachting vindt  de volgende showcase in Groningen plaats in januari 2017. Dan onder de vlag van Noorderpoort Kunst & Multimedia.

Alle acts  krijgen de mogelijkheid om zich landelijk te presenteren in een professionele omgeving, maar ook met de bedoeling om elkaar te inspireren en netwerken te vergroten.

 

 

Lees meer...