Previous Play Pause Next Sound

Donderdag 2 november derde editie Roadtrip in Poppodium Metropool

Door Peter Funcke

0 reacties

Op donderdag 2 november 2017 is er alweer de derde editie van Roadtrip.

 

 

 

Poppodium Metropool in Hengelo  zal dan de gastheer zijn van de volgende acts:

 

 

Storm
Hardrock/classic rock uit Almelo. Ze schrijven alles zelf en laten zich graag inspireren door het geluid van acts als Status Quo en AC/DC. Het geluid van de meesters wordt door deze jonge honden echter wel voorzien van een lading swag waar een gemiddelde rapper een puntje aan kan zuigen.

Speciaal Onderwijs

Welkom op het speciale onderwijs
Kids onhandelbaar en eigenwijs
Bargiwalt en Ito nemen je op schoolreis
Oordoppen in tegen kindergekrijs

Psyso
Alternative meets reggae,psych en blues. Dat klinkt niet alleen dynamisch op papier maar ook in de praktijk. Komen uit de buurt van Eindhoven en kunnen daar inmiddels niet meer normaal over straat. Zeker even gaan meepakken dus vanavond!

Vivian Majoor
Vivian Majoor is een songwriter uit Groningen. Ze heeft ruim zeven jaar in Zuid-Amerika gewoond, waar ze veel vrije tijd had om muziek te maken en covers te spelen. Vivian’s pop/folk nummers zijn catchy, mede dankzij de sterke refreinen die ze schrijft. Dit ondersteunt ze op gitaar met mooie tokkels, afgewisseld met sterke slagjes. Haar teksten gaan over liefde, wereldproblemen, verdriet, familie en acceptatie, waar men zich vaak goed in kan herkennen.

Luigino & the Big Ass Children
De muziek van producer, zanger, rapper en multi-instrumentalist Luigino strekt zich uit van hiphop naar r&b, van soul naar jazz. Onder begeleiding van The Big Ass Children neemt hij je mee op een warme, soulvolle trip.

Vokatus
Vokatus is een avontuurlijke band met invloeden van Acid rock, Space rock, Indie en Desert Rock. Vokatus speelt eigen materiaal met kabaal. Duiven die rondvliegen is een mooi voorbeeld van vrijheid maar rond surfende ruimte kameleons kunnen nog net even wat meer genieten van hun mogelijkheden.

Psychotic Lumberjacks
Met invloeden van: Queens of the Stone Age, De Staat en Tom Waits, produceren zij een alternatieve kijk op garage en desert rock. De naam Psychotic Lumberjacks komt deels voort uit de bijnaam van drummer Chris: ‘de Houthakker’. Men noemt hem zo vanwege zijn harde en uitbundige stijl van drummen. Het psychotische deel wordt waargemaakt door de bands gebruik van aparte sounds en energieke performance op het podium.

 

 

Facebooktwittergoogle_plusmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *