Previous Play Pause Next Sound

Aftrap ‘Roadtrip’ in Arnhem groot succes!

Door Peter Funcke

0 reacties

Poppodium Willemeen  13 oktober jl.  fraai decor van 1e editie ‘Roadtrip!’

 

De officiële aftrap van ‘Roadtrip’ op  donderdag 13 oktober in Arnhem onder regie van impresariaat Kunststof  was een zeer groot succes!  Het sfeervolle poppodium Willemeen was deze avond hét domein van alle geselecteerde bands en bood een fraaie doorkijk van wat er zich zoal afspeelt op de scholen.

 

Voor een overzicht van alle acts van 13 oktober zie homepage/ uitgelichte artiesten.

 

Het ‘rijzende’ popcircus Roadtrip biedt een podium aan de meest getalenteerde acts van Rijn IJssel Muziek, Rock City Institute Eindhoven, Noorderpoort Kunst & Multimedia,  ROC van Twente en D’Drive, Podiumkunsten, Productie & Events. Genoemde opleidingen hebben de handen ineengeslagen om in gezamenlijkheid te produceren en talent letterlijk en figuurlijk een extra podium te bieden.  Produceren betekent daarbij ook de inzet van de studenten Evenementenorganisatie en PET ( podium en evenemententechniek). Daarnaast ligt een deel van  de uitvoering van de communicatie ook bij studenten.

Naar verwachting vindt  de volgende showcase in Groningen plaats in januari 2017. Dan onder de vlag van Noorderpoort Kunst & Multimedia.

Alle acts  krijgen de mogelijkheid om zich landelijk te presenteren in een professionele omgeving, maar ook met de bedoeling om elkaar te inspireren en netwerken te vergroten.

 

 

Facebooktwittergoogle_plusmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *